Betalingsmethodes

Wanneer u in binaire opties wilt handelen, dan is het noodzakelijk dat u een platform uitzoekt en daar een storting doet om dat geld te gebruiken voor de handel. Waar eerder alleen de bankoverschrijving een mogelijkheid was, zijn tegenwoordig veel extra mogelijkheden om geld te storten bij een broker. Welke betalingsmethodes de meest aantrekkelijke voor u is, is uiteraard afhankelijk van uw eigen voorkeuren en de vraag welke accounts u al heeft.

betaalmethoden

Welke mogelijkheden zijn er?

U kunt nog altijd gebruikmaken van een bankoverschrijving, maar via internet gaat het natuurlijk vele malen sneller. U kunt hiervoor ook een creditcard gebruiken, Visa of Mastercard. De meeste aanbieders zullen de online portemonnee voorrang geven. Hierbij kunt u denken aan Skrill en Neteller, maar ook de Paysafecard behoort vaak tot de mogelijkheden om geld te storten. Dit heeft te maken met het grote aantal mensen dat niet online een betaling zou willen doen. Er zijn een aantal aanbieders die PayPal aanbieden. De verwachting is dat er veel meer brokers zullen komen die deze manier van betalen zullen accepteren, omdat er steeds meer mensen een account hebben.

Het belangrijkste bij het doen van een storting, is dat het geld er snel is. U wilt immers handelen in binaire opties, u hebt geen geld gestort om te moeten wachten. De meeste betalingsmogelijkheden zijn bijzonder snel. Op de websites van de brokers staat doorgaans vermeld hoelang het duurt voordat u gebruik kunt maken van de middelen. Let bij het storten altijd op de eventuele bonus. Er zijn veel brokers die bonussen aanbieden over een eerste storting, of een maandelijkse storting. De voorwaarden zijn beperkend, maar voor mensen die regelmatig willen handelen, is het goed om de bonus te overwegen. Wilt u het handelen gewoon eens proberen, accepteert u dan vooral de bonus niet, u zal niet kunnen voldoen aan de omzeteis binnen een bepaald aantal dagen.

Hoe werkt het uitbetalen?

Wanneer u de winsten uit wilt laten betalen, dan is er veel dat mis kan gaan. Hieronder staan alle dingen op een rijtje waar u op moet letten wanneer u geld uit wilt laten betalen.

  • Hebt u een bonus geaccepteerd? Zo ja, hebt u de bonus al vrijgespeeld?
  • Hebt u uw identiteit bewezen door een kopie van paspoort op te sturen?
  • Hebt u een bewijs van adres opgegeven?

De laatste twee hebben alles te maken met het witwassen van geld en zijn wettelijke verplichtingen waar het platform aan moet voldoen. Hierop zijn geen uitzonderingen.