Binaire Optie strategieën

Op het internet staan veel binaire opties strategieën die goed zouden moeten werken wanneer u geld zou willen verdienen aan de handel in binaire opties. Het probleem met de meeste binaire optie strategieën is dat de werking eigenlijk nooit bewezen is. Er wordt gesproken over duizenden dollars winst binnen een dag, maar een goede verklaring is er niet. Het enige dat u hoeft te doen, is u aan te melden via een banner waarmee u direct de beste strategie in handen krijgt. Wanneer u deze lieden vertrouwt, is de wereld van de binaire optie een wereld vol valkuilen. De beste strategie wordt namelijk nauwelijks besproken en dat is de strategie van risico management.

binaire opties strategieën

De strategie van het risico management

Van de strategie van risico management zal u niet direct rijk worden, maar de truc achter deze strategie is dat u er vooral niet veel verlies aan zal kunnen lijden. De strategie maakt gebruik van de 1/20 regel. Dit betekent dat u nooit meer dan 5% (1 op 20) inzet per optie waar u op inzet. Op die manier spreidt u niet alleen het risico, u heeft ook altijd genoeg saldo op uw account staan om eventuele verliezen weer terug te winnen wanneer het misgaat. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om in te zetten op meerdere binaire opties zonder extra geld te moeten storten.

Hebt u bijvoorbeeld €300 op uw account staan, dat zet u nooit meer dan 15 euro per optie in. Gemiddeld zal een winst bij de optie u 26 euro opleveren, afhankelijk van de aanbieder waar u de handel plaatst. Verliest u de positie, dan kunt u de volgende keer minder geld inzetten. Daar ligt direct ook het nadeel aan deze strategie: Er is discipline nodig vanuit de kant van de handelaar. Wanneer grote winsten binnen zijn gehaald bestaat er vaak de neiging om hoog in te zetten. Maar mocht het misgaan is alle moeite om de winst om zo vervlogen. Blijf dus consistent hetzelfde bedrag inzetten per optie ook al heb je veel winst gemaakt. Blijf dit volhouden totdat je 500% rendement hebt behaald met je startgeld van 300 euro. Wanneer van 300 euro uiteindelijk 1500 euro is gemaakt kan je de 5% regel toepassen voor het bedrag van 1500 euro. Dat is dan 75 euro per binaire optie. Vanaf dit moment zal het ook steeds sneller gaan. Je ontvang dan immers veel meer winst per optie.

De strategie waarmee u zeker rijk zal worden

Wanneer u op het internet een strategie tegenkomt die u gegarandeerd geld op zal gaan leveren, dan moeten de bellen gaan klinken. De perfecte strategie bestaat namelijk niet. Zou er een manier zijn waarop u elke positie zou kunnen winnen, dan zouden er geen brokers in binaire opties meer zijn. Handelen met binaire opties is een kwestie van verstandig inzetten, het nieuws bijhouden en op tijd de signalen herkennen. Combineert u dit met de strategie van het risico management en kiest u een verstandige verhouding, dan heeft u in ieder geval een goede basis om geld te kunnen verdienen met de optiehandel.