Binaire opties bonussen

Wanneer u een account aan gaat maken bij een broker in binaire opties, dan is de kans groot dat u gevraagd zal worden of u een bonus wilt. Bij de binaire optie brokers staan binaire opties bonussen dit niet altijd op de website vermeld, meestal zal u benaderd worden door een accountmanager van het platform. Wilt u zeker weten dat u benaderd zal worden, dan maakt u een account aan, maar doet u niet direct een storting. Bij andere aanbieders staat de bonus wel op de website vermeld, anderen doen niet aan het geven van een stortingsbonus. Welke binaire optie bonussen zijn er en in welke mate kunnen deze interessant zijn voor u als handelaar?

binaire opties bonussen

Bonussen bij binaire opties

Wanneer u een account aanmaakt bij één van de betere brokers, heeft u de mogelijkheid om een bonus te accepteren. Doorgaans zal dit 100% op uw eerste storting zijn tot een bepaald maximaal bedrag. De storting die u doet zal dus verdubbeld worden: Stort u €200, dan krijgt u €400 op uw account te staan. Dat is natuurlijk geen gratis geld, er zijn voorwaarden aan verbonden waaraan u zal moeten voldoen voordat u het bonusgeld of uw eigen geld weer uit kunt laten betalen. Doorgaans zal u zien dat u het bonusbedrag dertig keer om moet zetten binnen een maand om het geld op te kunnen nemen. In het voorbeeld betekent dit dat u €6.000 in moet zetten op binaire opties.

En dat is precies het punt met de bonus. Bent u een ervaren handelaar en handelt u de hele dag, dan zal dat bedrag geen enkel probleem zijn. Bent u een beginnende handelaar die eenmaal per dag een optie plaatst, dan zal u niet kunnen voldoen aan de eisen van de bonus. Berekent u daarom van tevoren of de voorwaarden van de bonus haalbaar voor u kunnen zijn, of dat u beter geen bonus accepteert. Wanneer u geen bonus accepteert, kunt u uw geld op elk gewenst moment van het account afhalen wanneer u een winst gemaakt heeft, u bent immers niet gebonden aan voorwaarden.

Terugkerende acties

De meeste brokers hebben ook terugkerende acties en cashback programma’s. Hierbij zijn de voorwaarden vaak wat minder streng. Rekent u van tevoren uit of u de omzeteis kunt halen, dan komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u altijd doen wat u wilde doen: Handelen in binaire opties.