Binaire opties tips

tips and tricks

Binaire optiehandel lijkt een heel eenvoudige manier van handelen. Technisch gezien is het ook niet moeilijk, het is immers direct duidelijk dat u een richting zal moeten kiezen voor de waarde van de onderliggende plaatsing, maar een aantal handelaren weet hier echte winsten uit te behalen. Om een goede handelaar te kunnen worden, heeft u een aantal goede tips nodig voor de binaire optiehandel. Waar moet u op letten bij het plaatsen van een optie en hoe kunt u ervoor zorgen dat u meer winsten kunt behalen uit de handel? Lees verder en kom de belangrijkste binaire opties tips te weten.

Het begin van de handel

Wanneer u begint met het handelen in binaire opties, zal u een platform moeten kiezen. Weet u nog niet zoveel van de binaire opties, dan is het verstandig om een aanbieder te kiezen met veel mogelijkheden voor beginners. Signalen, informatie over hoe de opties werken en de mogelijkheden op het platform zijn daarbij handige elementen om naar te kijken. Let ook op het uitbetalingspercentage. Sommige aanbieders geven een klein percentage van de inzet terug bij verlies. Dit zijn aanbieders die weer minder betalen bij een winst. Bent u een beginnende handelaar, dan kunnen deze aanbieders het meest aantrekkelijk zijn totdat het punt komt dat u meer keren wint dan dat u verliest. Dan kunt u kijken naar de aanbieder met de beste uitbetalingen.

Bonussen bij binaire opties

Een goede manier om winst te maken met binaire opties, lijkt het aannemen van een bonus te zijn. Voor de startende handelaren is dit alleen maar af te raden. De bonus moet een bepaald aantal keer omgezet worden binnen een bepaald aantal dagen. Vaak is dat voor beginnende handelaren niet haalbaar. Let altijd op uw risico management. Laat u daarom niet verleiden tot het verhogen van uw inzet op de opties om een bonus vrij te kunnen handelen.

Let altijd op de signalen

Signalen zijn de meest makkelijke en winstgevende binaire opties tips die je kunt krijgen. Signalen zijn adviezen, ook wel trading signals genoemd, over welke binaire opties je kan kopen die winstgevend zijn. Verschillende brokers geven binaire opties tips in de vorm van signalen. Zo geven Banc De Binary en 24option gratis trading signals weg.

Onthoud dat een binaire optie altijd te maken heeft met een onderliggende waarde

Onderliggende waarden bij binaire optie kun je het best vergelijke met assets. Deze assets kun je indelen in vier verschillende groepen, namelijk: aandelen, grondstoffen, indices en valutaparen.

Maximaliseer de winsten door niet voortijdig uit te kopen, of de optie te verlengen

Nieuw is de functie om trades vroegtijdig te sluiten, of om te verlengen, om zo je verlies te beperken. Het klinkt heel logisch maar er zijn strikte regels per broker als het om deze functies gaat. Laat je daarom altijd informeren wat de regels zijn.

Plaats geen opties op het moment dat u merkt dat u gestrest bent, of teveel gedronken hebt

Handel altijd in een nuchtere toestand en als je lekker in je vel zit. Als je teveel gedronken hebt kun je je eigen grenzen verleggen en misschien wel je hele maandsalaris erdoorheen jagen. Ons advies is om nooit te traden tijdens het drinken. Je kunt altijd handelingen doen waar je achteraf spijt van hebt. Je kunt gelijk hebben en veel geld pakken maar je bent er niet helemaal bij en je kunt dus heel snel alles verliezen. Met maar een paar klikken stort je zo €1000 in plaats van €100 als je niet oppast.

Laat de winsten op tijd uitbetalen zodat u de winsten niet kunt verspelen

Dit is misschien wel de meest belangrijke tip van al onze binaire opties tips die we je kunnen meegeven. Laat je ten alle tijde uitbetalen bij winst en speel verder met een klein bedrag. Het kan voorkomen dat je een tijdje op je geld moet wachten en toch de drang voelt om weer door te spelen. Probeer dan gewoon niet achter de computer te zitten of naar de broker te gaan. Je kunt namelijk altijd je winstopname annuleren en direct weer over je winst beschikken om nieuwe trades te plaatsen. Dit is een groot valkuil voor Binaire opties traders maar ook voor spelers die bijvoorbeeld op gokkasten spelen.

Er zijn meerdere binaire opties tips om uitgebreid bij stil te staan maar we vatten nog kort de volgende tips op:

  • Kies een aanbieder die markten aanbiedt die bij u passen, ook qua tijd
  • Besef uzelf dat binaire optiehandel niet hetzelfde is als gokken

Binaire opties tips