Brokers

U kunt zelf geen binaire opties plaatsen. Daarvoor heeft u een broker nodig.  24Option is zeer sterk aan te raden om te beginnen met handelen in binaire opties. Dit platform stelt u in staat om de inzet op een optie te plaatsen en zal u in de meeste gevallen voorzien van de middelen die u nodig heeft om geld in te zetten op de optiehandel. Het zoeken van een goede broker is tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk. Niet omdat er niet genoeg brokers zouden zijn, maar juist omdat er een groot aantal aanbieders actief is op de markt. Waar moet u op letten en wat doet een broker eigenlijk precies voor u als handelaar in binaire opties?

Wat doet een broker voor u?

Een broker biedt een platform waar u de opties kunt plaatsen. In veel gevallen zijn er veel onderliggende waarden verzameld waar u op in kunt zetten. U kunt daarbij denken aan binaire opties op goud, een aandeel van Apple of de verhouding tussen EUR/USD. De broker is in feite de verbinding tussen u en de markt waar u gebruik van wilt maken. Hoe meer markten er aangeboden worden, hoe beter het feitelijk is. Wanneer u eens ’s avonds wilt handelen, kunt u niet meer terecht op de Europese markten, die zijn dan immers al gesloten. Een breder aanbod is dus zeker wel belangrijk.

Daarmee komen we direct bij de vraag waar u op moet letten wanneer u op zoek gaat naar een broker. Een breed aanbod is handig, maar kijkt u vooral naar de mogelijkheden die de broker biedt voor de handelaren die een account hebben. Wordt het nieuws aangeboden op de website, inclusief de statistieken die per seconde bijgewerkt worden? Hoe meer informatie u heeft, hoe makkelijker het zal worden om een koersverloop te voorspellen immers. Een mobiel platform is ook altijd handig, zo kunt u ook onderweg zien wat uw posities doen. Maar belangrijker is vaak de uitbetaling bij winst en verlies.

24option

Uitbetalingen bij de brokers

Niet alle brokers hebben dezelfde uitkering bij winst en verlies. De gemiddelde broker zal rond de 80% uitkeren bij winst en niets bij verlies, maar er zijn ook aanbieders die minder bij winst uitkeren en u alsnog 10% van uw inleg teruggeven bij verlies. Voor een ervaren handelaar is de hoogst mogelijke uitbetaling het meest interessant, voor de beginnende handelaar is het interessanter om de uitbetaling bij winst en verlies bij elkaar op te tellen om zo te zien waar het meeste rendement te behalen valt.Een broker zoals 24Option biedt een ruime mogelijkheid in uitbetalen en betalen.