Commissies brokers

Wanneer u op zoek bent naar een broker voor de handel in binaire opties, of u hebt al een account maar u vraagt zich toch af hoe de broker geld kan verdienen, dan is het een goed moment om eens te kijken naar de manieren waarop de broker geld verdient. Dit gebeurt door middel van commissies. Aan de hand van het geld dat blijft hangen bij de broker, kunt u immers bepalen welke aanbieder het meest interessant voor u kan zijn.

Waar heeft de broker geld voor nodig?

Elke broker in binaire opties heeft mensen in dienst. Zij helpen u via de support, werken de website bij en verwerken de transacties die aangevraagd worden. De constante ontwikkeling, de support die altijd aanwezig is en het werk aan de website moeten betaald kunnen worden om de diensten draaiend te houden. Daarnaast moet een broker geld op reserve hebben om de handelaren uit te kunnen betalen wanneer zij winst hebben. Het geld moet per account gescheiden blijven, dus er kan geen pot gemaakt worden om de handelaren van tevoren uit te betalen.

commissies

Hoe verdient de broker commissies?

Er wordt gezegd dat er per storting of uitbetaling geld verdiend wordt, maar dat is niet waar. De kleine kosten die gemaakt worden voor het storten of uitbetalen, zijn kosten die de broker zelf direct ook moet betalen om de transactie te kunnen doen, en administratief zal moeten verwerken. De manier waarop de broker winst kan maken, is door de ‘oneerlijke’ uitbetaling bij winst en verlies.

Wanneer u winsten maakt, zal u maximaal 89% uitbetaald krijgen. Doorgaans ligt dat percentage echter lager, zeker wanneer u ook een vergoeding krijgt bij het maken van verlies. Deze percentages zullen nooit 100% kunnen zijn, omdat de broker op dat moment meer risico loopt dan u als handelaar. Het geld dat de broker nodig heeft om de diensten aan te blijven bieden, komt dus vooral daar vandaan. Dat wordt ook wel de broker commissie genoemd.

Dus op zoek naar het hoogste uitbetalingspercentage?

Elke ervaren handelaar zal u afraden om te zoeken naar het hoogste uitbetalingspercentage. Het is veel verstandiger om te gaan zoeken naar het platform waar u het meeste voor uw geld krijgt. Vindt u een aanbieder die alles op de website heeft, een geweldige klantenservice aanbiedt en live grafieken aanbiedt met alle mogelijkheden die u nodig heeft, dan weet u dat de broker commissie goed besteed is bij de aanbieder van uw keuze.