Eerlijke en betrouwbare binaire optie brokers beperkt

Terwijl binaire opties steeds populairder worden komen er ook steeds meer binaire optie brokers op de markt. Vanwege het grote aantal binaire optie brokers is het vinden van eerlijke en betrouwbare brokers moeilijker dan ooit tevoren. Voor zowel beginnende als ervaren traders in binaire opties is het inmiddels een nachtmerrie om veilig te traden zonder zorgen te maken over of het geld wel veilig is en of je het geld altijd terug kunt halen. Om een fout te voorkomen bij de selectie van een binaire optie broker is het verstandig om enkele tips mee te nemen die je zullen helpen bij het kiezen van de juiste broker. Overigens biedt Topbinaireopties vanzelfsprekend alleen betrouwbare brokers aan. Maar de kennis die nodig is om de goede broker te selecteren blijft een must.

binaire-optie-broker

Belangrijke trading tips

Veel binaire opties hebben bonussen begin dit jaar afgeschaft. Dit was een oproep van regulerende instanties zoals Cysec in Cyprus. Dus mocht je een binaire optie broker zien die een bonus aanbiedt in welke vorm dan ook, dan kun je vanuit gaan dat deze broker niet betrouwbaar is en dus ook niet wordt gereguleerd. Dit is de eerste belangrijke tips die we je kunnen meegeven.

Maak altijd gebruik van het demo platform voordat jij je eigen geld gaan storten bij de broker. Het is verstandig dat je het reilen en zeilen van het platform goed kent zodat je later geen fouten maakt bij het plaatsen van opties. Het kan namelijk gebeuren dat je een optie plaats met een verlooptijd van 1 minuut omdat die de standaard verlooptijd is terwijl je een optie van meerdere uren wou plaatsen. Platformen tussen brokers kunnen sterk van elkaar verschillen. Oefenen met demo is dus sterk aangeraden.

Geef aandacht aan educatie voor het traden van binaire opties. Meeste brokers bieden veel educatiematerialen aan. Er wordt van je verwacht dat je hier ook gebruik van maakt. Wanneer je alsnog grote verliezen incasseert kun je de broker niet verwijten dat zij je niet te hulp hebben geschoten omdat alle informatie voor een effectieve en succesvolle manier al door de broker wordt vrijgegeven op de site. Als je hier geen gebruik van maakt is het je eigen risico. Dit betekent overigens niet dat ondanks het lezen van alle educatiematerialen je geen verliezen zult lijden. Het handelen in binaire opties blijft speculatie en verliezen is normaal. Het gaat erom dat je over de langere termijn winst maakt door je risico’s te verspreiden.

Investeer alleen met geld die je bereid bent te verliezen. Geld inzetten terwijl je het nodig hebt voor overige zaken is niet verstandig. Wanneer je handelt in binaire opties heb je vaak te maken met hebzucht en angst. Deze kunnen behoorlijk parten spelen en je beslissingen beïnvloeden. Zorg er dus niet voor dat jij je familie of diegenen die afhankelijk van je zijn in een financiële crisis stort.  Maak daarnaast gebruik van 1/20 regel. Dat is geld inzetten op een optie met 1/20 van je startgeld op de account. Wanneer het misgaat heb je nog ruime inzetkansen over om het verloren geld weer terug te verdienen.

Maak gebruik van signaal traden als je geen technische analyse of onderzoek kunt doen naar de verloop van koersprijzen. Het gebruik van een signaal systeem maakt het mogelijk om zonder emotie en zonder technische analyse te handelen op de beurs. Met een dergelijk systeem plaats je alleen trades op basis van wat er wordt geadviseerd. Hou wel rekening dat niet elk systeem betrouwbaar overkomt. Het is dus verstandig om aandachtig het systeem te bestuderen voordat je het koopt of er gebruik van maakt. Een hele goede broker die wij hier ook aanbieden is IQOption. Je kunt vandaag nog binnen enkele minuten er gebruik van maken.

 

 

Leave a Reply