Handelen in Binaire Opties

Handelen in binaire opties is de laatste tijden steeds meer populair geworden onder de mensen die winst willen maken dankzij het internet. Het is een relatief nieuwe markt die aansluit op de aandelenhandel en de effectenmarkten. Deze marketen zijn echter nauwelijks toegankelijk voor de mensen die met een kleiner bedrag deel willen nemen aan de handel. Daarom werden de binaire opties in het leven geroepen, en aanvankelijk was deze markt net zo exclusief als de markten die het zou vervangen. Dat duurde niet lang, veel van de brokers in opties besloten dat handelen in binaire opties ook toegankelijk zou moeten worden voor de gemiddelde consument. De minimale inleg per optie werd verlaagd en veel van de aanbieders verlaagden ook de eisen voor een eerste storting. De wereld van de binaire optie werd geopend voor alle mensen die wilden gaan handelen.

handelen in binaire opties

Waarom is handelen in binaire opties zo populair?

Wanneer u veel weet van de economie, van aandelen, effecten of valutahandel, dan is het spijtig wanneer u niets kunt doen met die kennis. Het zou u immers geld op kunnen leveren. Dat is direct één van de grootste redenen waarom de handel in binaire opties zo populair geworden is: Iedereen kan gebruikmaken van de mogelijkheden om een binaire optie te plaatsen. Daarnaast is het een stuk makkelijker dan de handel in aandelen of opties. U verwerft namelijk op geen enkel moment iets dat u later moet proberen te verkopen. U zet immers alleen maar in op een bepaalde beweging van de koers. Dit kan op verschillende manieren. De basisoptie zal u de mogelijkheid geven om in te zetten op een stijging of een daling, maar er zijn tegenwoordig nog veel meer manieren om in te zetten op het verloop van een koers. Een binaire optie verloopt na bepaalde tijd. Je hebt binaire opties van 1 minuut maar ook een binaire optie van 1 week. Bij het plaatsen van een optie geef je al aan wanneer de optie zal verlopen. Je geeft daarbij een richting aan over de koersprijs. Mocht je denken dat de koersprijs zal stijgen, dan plaats je een Call Optie. Als je denkt dat een koersprijs zal dalen plaats je een Put Optie. Wanneer een optie verloopt sluit deze zich automatisch met winst of verlies. Als de optie in de door jouw voorspelde richting heeft bewogen en de koersprijs bevind zich boven de koersprijs van wanneer je de optie hebt geplaatst met een Call optie heb je winst gemaakt. De winsten per optie kunnen variëren tussen 70% en 94% over je inzet. Wanneer je dus een optie plaatst ter waarde van 10 euro en je voorspelling komt correct uit na afloop van de optie ontvang jij op z’n minst 7 euro en maximaal 9,40 euro! Hoe hoger de uitkeringspercentage hoe korter meestal de binaire optie. Binaire opties korter dan 5 minuten verlooptijd heden ook wel Turbo’s en beschikken over een uiterst hoog winstpercentage. Dit is in de meeste gevallen rond 90%. Wanneer je een optie plaats met een verlooptijd van enkele dagen daalt de winstpercentage naar ongeveer 75%. Kleine verschillen kunnen ook optreden tussen producten zoals de EUR/USD en de Goudprijs.

Waar kunt u handelen in binaire opties?

Het aantal aanbieders met een platform voor de handel in binaire opties is tegenwoordig bijzonder groot. Dat heeft een aantal duidelijke voordelen voor u als handelaar. Handelen in valuta paren, ook wel Forex, aandelen, indices en grondstoffen is mogelijk. De meeste platforms geven veel extra mogelijkheden en informatie aan beginnende handelaren en bieden live statistieken en signalen voor de optiehandel. Daarnaast hebben nagenoeg alle aanbieder de mogelijkheid aangeboden om te handelen via een mobiel apparaat of e-mails te krijgen met het eindverloop van de koers waar u op ingezet hebt. Alles is gedaan om het u zo eenvoudig en aantrekkelijk mogelijk te maken tijdens het handelen in binaire opties. Voor nieuwe beleggers is er ook de mogelijkheid om te oefenen met binaire opties door middel van de demo modus. Het platform is in deze modus exact hetzelfde als bij het echte geld account, je speelt alleen met nepgeld.