Hoe maak ik winst met binaire opties?

Binaire opties zijn een manier van handelen die met een bepaald risico komen. Dat risico werkt twee kanten op. U kunt verlies maken bij een verkeerde voorspelling en u kunt winst maken door een goede voorspelling te doen bij de broker van uw keuze. Er zijn veel handelaren die zich bezighouden met de handel in binaire opties en een aantal van deze handelaren weet regelmatig winsten te maken met het handelen. Hoe kunt u ervoor zorgen dat u tot de handelaren zal behoren die meer winsten maken dan verliezen?

hoe maak ik winst met binaire opties

Risicomanagement en informatie

De ervaren handelaren zullen u vertellen dat het allemaal draait om twee aspecten. Het eerste aspect is een goed risicomanagement. Wanneer u veel geld inzet, is het risico groot. Verliest u de optie, dan heeft u niet meer genoeg geld om door te gaan met handelen. Daarom wordt aangeraden om maximaal 5% van het saldo op uw account te gebruiken per optie. Op die manier heeft u namelijk altijd genoeg mogelijkheden om aan het einde van de dag de risico’s te kunnen spreiden. Maar alleen risicomanagement is natuurlijk niet genoeg om winst te maken. Het werkt helemaal samen met het vergaren van de informatie die u nodig heeft om een goede voorspelling te kunnen doen.

Die informatie kan overal vandaan komen. Er is veel beursnieuws, er zijn overal grafieken en statistieken te vinden en ook de nieuwszenders zullen u kunnen voorzien van de informatie die u nodig heeft om een voorspelling te doen. Daarbij is het vooral belangrijk dat u in de gaten houdt dat het niet om de optie zelf gaat, het gaat om de onderliggende waarde waarop u de inzet geplaatst heeft. Wilt u inzetten op aardolie en komt in het nieuws net voorbij dat er een enorm olieveld gevonden is waar morgen al geboord kan worden, dan zal de prijs van olie dalen. Wordt bekend gemaakt dat een bepaald bedrijf een medicijn gevonden heeft tegen een veel voorkomende ziekte, dan zal de waarde van een aandeel in dat bedrijf sterk stijgen.

Hoe maak ik winst met opties?

Winst maken met binaire opties begint bij risicomanagement en informatie vergaren. Vanaf dat punt kunt u allerlei technieken en strategieën toepassen, zolang u maar vasthoudt aan deze twee elementen die de basis zijn van de goede handelaar die over de langere termijn goede winsten kan behalen met de handel in binaire opties. Het is verstandig om te kijken naar bestaande trends in koersprijzen. Als een koersprijs over gedurende meerdere uren stijgt kun je van uitgaan dat de koersprijs verder zal stijgen. Het verspreiden van je risico is tevens belangrijk om netto winst te genereren. De helft van al je geld op de account zetten op een binaire optie is niet slim. Probeert altijd met slechts 5% van het geld op je account een positie te openen. Mocht je met een heel klein bedrag op je account binaire opties willen uitproberen zoals 25 euro, dan is het verstandig maximaal 5 euro per optie te plaatsen. In de ergste gevallen ben je na vijf ongelukkige opties achter elkaar door je geld heen.