24Option Review

24Option
100% tot Ongelimiteerd
Visit Broker

Overview

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare broker, dan zal u de naam 24option vast al eens gezien hebben. Dit is een broker met een lange ervaring in binaire… more

Read Full Review

Details

Broker 24Option
Website URL http://option.go2jump.org/SH1Msgh
Founded 2010
Headquarters Cyprus
Support Number +44 (0)203 6938656
Support Types email , telefoon
Languages Engels , Nederlands , Spaans , Duits , Frans
Trading Platform 24Option
Minimum 1st Deposit €250
Bonus 100% tot Ongelimiteerd
Payout 88%
Free Demo Account Open Demo
Deposit Methods Visa, Mastercard, Paysafecard, iDeal
Withdrawal Methods Credit Cards , MoneyBookers , Bankoverschrijving , MoneyGram , Liberty Reserve , Western Union , Cash U
US Traders Allowed No
Overall Score 9.0

Full Review

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare broker, dan zal u de naam 24option vast al eens gezien hebben. Dit is een broker met een lange ervaring in binaire opties, met veel verschillende mogelijkheden om een binaire optie te plaatsen. Hier kunt u handelen met aandelen, indices, valutaparen maar natuurlijk ook de basisproducten zoals goud en zilver. Daar houdt het echter niet op. Met een 24/7 accountmanager weet u zeker dat u altijd de hulp kunt krijgen die u nodig heeft bij het handelen. Hoe ziet het er verder uit bij 24option?

Binaire opties handelen bij 24option

Het platform van 24option is bijzonder geschikt voor de beginnende handelaar. Het is overzichtelijk, maar bevat ook een volledig educatie centrum waar u alle informatie kunt vinden die u nodig hebt om te leren handelen. Bent u veel onderweg en wilt u ook onderweg kunnen zien hoe de posities gesloten zijn, dan is de app voor de smartphone een prima uitkomst. Het is ook een zekere keuze, want de CySec licentie zorgt ervoor dat uw geld in goede handen is bij deze broker in binaire opties. 24option heeft dan ook al veel awards in ontvangst mogen nemen voor het platform en veel van deze prijzen zijn gegeven aan de hand van de beoordelingen van de handelaren zelf.

Storten bij 24option

Om een indruk te geven van hoe eenvoudig 24option het maakt, is de 24/7 accountmanager al genoemd, maar wat te denken van de snelle en vakkundige support en de vele manieren om geld te storten? Visa, Mastercard en natuurlijk iDeal behoren tot de mogelijkheden. Wilt u liever geen online transacties doorvoeren, dan kunt u de Paysafecard gebruiken zodat u alleen maar een code in hoeft te voeren op de website van deze aanbieder. De uitbetalingen werken al net zo gemakkelijk en worden snel doorgevoerd, zodat u direct verder kunt.

Informatie bij 24option

Bij 24option hebt u als handelaar direct een voordeel ten opzichte van handelaren bij andere platforms. U krijgt namelijk veel meer inzichten in de markten dankzij alle informatie die te vinden is bij 24option. U kunt handelen in de standaard High/Low opties, de digitale opties, maar er zijn nog meer varianten die hier aangeboden worden, zoals de opties onder de 60 seconden. Wilt u liever wat meer spanning hebben, dan kunt u hier ook inzetten op de Boundary options. Allemaal op een eenvoudig en overzichtelijk platform, met altijd assistentie wanneer u een probleem tegenkomt.

Visit Broker