IQ Option Review

Overview

IQ Option beoordeling IQ Option is een bekende binaire opties broker en heel toegankelijk voor beleggers met weinig geld. Met 10 euro storting kan je al beginnen met handelen in… more

Read Full Review

Details

Broker IQ Option
Website URL www.iqoption.com
Founded 2010
Languages email
Minimum 1st Deposit €10
Minimum Trade Amount €1
Payout 3-4 dagen
Free Demo Account Yes
Regulated Yes
US Traders Allowed No
Mobile Trading Yes
Overall Score 9.6

Pros

  • Zeer toegankelijk voor de startende belegger
  • Zeer lage stortingsvereisten
  • Overzichtelijk platform

Cons

  • Geen bonus

Full Review


IQoption

IQ Option beoordeling

IQ Option is een bekende binaire opties broker en heel toegankelijk voor beleggers met weinig geld. Met 10 euro storting kan je al beginnen met handelen in binaire opties. Je kan al een optie openen voor 1 euro. Heb je winst gemaakt? Dan kan je het geld direct naar je rekening over maken zonder poespas.

Het is tevens mogelijk om te oefenen in de demo modus. Het platform is exact hetzelfde als die van de echte maar je speelt met nep geld.

Naast dat IQ Option een van de meest toegankelijke binaire opties brokers is op de markt kun je heel overzichtelijk handelen met meerdere opties op je scherm. Je kan bij wijze makkelijk 5 opties tegelijkertijd bijhouden op je scherm. De grafieken zijn ook uiterst mooi vorm gegeven en bij het plaatsen van je optie kan je makkelijk zien wanneer je optie verloopt op de grafiek door middel van een rode stippellijn dat aangeeft dat je optie op dat moment verloopt. Een witte stippellijn geeft aan dat je vanaf dat moment geen optie meer kunt bijkopen voor een bepaalde verlooptijd.

iq option window

Platform van IQ Option met 5 verschillende binaire optie schermen die je kunt beheren en bijhouden. Klik op het plaatje voor grotere versie.

Bijvoorbeeld je wilt een binaire optie plaatsen met een verlooptijd van 5 minuten. Je plaats het op 13:25 en het verloopt op 13:30. Dit heet dan ook wel een Turbo bij IQ Option. Een Turbo heeft altijd een hogere winstpercentage dan binaire opties die een verlooptijd van langer dan 5 minuten hebben. Wanneer je een Turbo wilt plaatsen dan zie je dat de witte stippellijn steeds dichter in de buurt komt. Je ziet hoeveel seconden je nog over hebt om een Turbo te plaatsen met een verlooptijd van 13:30. Als je tijd over is en de stippellijn schuift weer een stukje verder dan kun je geen Turbo meer plaatsen voor de verlooptijd van 13:30. Deze is dan weer geschoven naar 13:31.

Wanneer je het minder rigoureus wilt aanpakken en meer zekerheid wilt hebben zijn binaire opties van enkele uren verstandiger. Je hebt ook de keuze voor einde van de dag en einde van de week. Deze opties verlopen vanzelf wanneer de dag of week voorbij is. Wanneer deze verlopen zijn kun je zien of je winst of verlies hebt gemaakt en dus goed of fout hebt gespeculeerd over de koersprijs van je aandeel of valutapaar.

De betaling bij IQ Option gaat tevens heel eenvoudig met iDeal of CreditCard. Ook Sofort, Skrill en Neteller zijn een van de betaalmogelijkheden. Binnen enkele minuten staat het geld op je account. Een minimale storting van 10 euro maakt het dus mogelijk om dit platform met echt geld uit te proberen. Het uitcashen van geld uit je account kan alleen naar een rekening waarmee je ook hebt betaald. Heb je bijvoorbeeld betaald met een CreditCard en wil je de winsten uitkeren naar je bankrekening, dan kan dat niet. Het geld dat je hebt gestort moet eerst terug naar de bron van herkomst, dus je CreditCard.  Het geld staat binnen drie werkdagen op je (e-wallet) rekening en tot 9 werkdagen voor bankrekeningen.

Ondersteuning en promoties

Bij IQ Option kan je terecht met al je vragen door middel van een contactformulier. Hier kan je een soort ticket openen met alle vragen over het handelen in binaire opties. Ook is het mogelijk om in contact te treden via de Live Chat. Het kan soms even duren voordat er iemand beschikbaar is die je kan helpen met al je vragen. Natuurlijk kun je ook nog altijd bellen mocht je er echt niet uitkomen en liever iemand willen aanspreken. Je kunt dan het volgende nummer bellen: +44 20 80680760

Algemene indruk

Over het algemeen zijn we zeer onder de indruk van IQ Option. Het platform is duidelijk en overzichtelijk vorm gegeven. Alles spreekt voor zich en je wordt keurig begeleidt wanneer je voor het eerst bij het platform aankomt. Ook is de mogelijkheid van binaire opties handelen veel uitgebreider en heb je meer controle op je scherm. Er is tevens veel leerstof beschikbaar mocht je nog weinig ervaring hebben in binaire opties. Met behulp van tutorials wordt je wegwijs gemaakt in de wereld van binaire opties en IQ Option.

Dus mocht je weinig geld beschikbaar hebben voor binaire opties dan raden we je aan om te beginnen met handelen bij IQ Option vanwege de toegankelijkheid met lage minimumstorting en overzichtelijke platformen met veel steunpunten waar je terecht kunt als je er even niet uitkomt.

Visit Broker