StockPair Review

Overview

StockPair beoordeling StockPair is misschien niet voor iedereen een bekende binaire opties broker. Het is ook niet een van de meest bekende brokers op de markt. Wel heeft het zijn… more

Read Full Review

Details

Broker StockPair
Website URL https://www.stockpair.com/
Founded 2013
Minimum 1st Deposit €250
Minimum Account Size €250
Payout 4-7 dagen
Free Demo Account Yes
US Traders Allowed No
Overall Score 8.5

Pros

 • Zeer toegankelijk voor de startende belegger
 • Overzichtelijk platform

Cons

 • Geen Bonus
 • Geen Demo Account

Full Review

stockpair 2

StockPair beoordeling

StockPair is misschien niet voor iedereen een bekende binaire opties broker. Het is ook niet een van de meest bekende brokers op de markt. Wel heeft het zijn eigen platform dat knap inzichtelijk is gemaakt voor nieuwe beleggers in binaire opties. Het platform spreekt voor zich en het plaatsen van een optie is ook kinderlijk eenvoudig. Je kiest een activum, dit is dan bijvoorbeeld EUR/JPY onder de categorie van valuta. Vervolgens kies je een richting, dalen of stijgen, daarna kies je een bepaalde tijdsduur. Het begint van komende 60 seconden tot tegen het einde van de dag. Als laatste kies je een bedrag voor je optie waarbij je meteen het rendement ziet. Meestal is dit rond de 85%. Wanneer je dus een bedrag inlegt van 100 euro krijg je 85 euro bovenop je inzet en is dit je winst, als je het goed hebt natuurlijk. Je kunt ook handelen in aandelen door bijvoorbeeld een optie te plaatsen in Shell of Philips.

Het verschil tussen vaste en variabele paren heeft in principe te maken met de tijdsduur. Bij vaste paaropties begint je handelstransactie vanaf het moment dat u deze hebt geopend. Bij variabele paren kan uw handelstransactie aan het begin van de dag, week of maand beginnen, ongeacht wanneer je de optie hebt geplaatst.

KIKO Opties – Alleen beschikbaar bij StockPair

KIKO-opties zijn een nieuw en eenvoudig beleggingsinstrument dat tot zover wij weten alleen beschikbaar is bij StockPair. Dit is een beleggingsinstrument waarbij de belegger voorspelt welke van de bovenste of onderste prijsdoelen de assetprijs als eerste zal raken.

 • Wanneer de asset (valuta/aandeel) het prijsdoel dat de belegger heeft gekozen als eerste raakt (Knock-IN), zal de optie “In the Money” vervallen en zal de belegger de uitbetaling ontvangen.
 • Als de assetprijs eerst het tegenovergestelde prijsdoel raakt, zal de optie “Out of the Money” vervallen, er zal dan geen uitbetaling plaatsvinden. Het bedrag dat je dan hebt ingelegd in de optie ben je dan kwijt.
 • Er is geen vaste vervaltijd voor deze opties. Dit betekent dat de transactie door zal gaan totdat een van de twee barrières worden geraakt.

De voordelen van KIKO-opties zijn als volgt.

 • Sprake van hoge uitbetalingen tot aan 80%
 • Geen vervaltijd – het is dus niet nodig om een vervaltijd te kiezen en daaraan vast te zitten.
 • Eenvoudig en Intuïtief – Gebruiksvriendelijk en makkelijk te leren
 • Risicobeheersing – de uitbetaling wordt getoond wanneer u een transactie aangaat, er zijn geen margestortingen of hefboomwerkingen.
 • Geen commissies of verborgen kosten – wat je ziet is wat je krijgt.

De voordelen van StockPair

StockPair is een broker dat geld, informatie en veiligheid hoog in het vaandel heeft. Daarom doen ze hun uiterste best om de klant te beschermen. Er worden geavanceerde gecodeerde communicatie en strikte veiligheidsprocedures verzekerd.  Het transparante handelen, de duidelijke zichtbaarheid van prijzen, de snelle en makkelijke toegang maakt StockPair een goede broker voor binaire opties.  Daarnaast biedt het platform ook een gedetailleerd leercentrum met toegang tot relevante gegevens die nodig zijn om moeilijke beslissingen te nemen. Overigens worden de voorzieningen uitgebreid om handelaren verder te ondersteunen.

Bij StockPair hoef je geen software te downloaden. StockPair bied een geavanceerde web-gebaseerd handelsplatform. Stortingen kun je doen met creditcards (Master Card of VISA), je kunt ook door middel van een bankoverschrijving storten. StockPair is momenteel nog bezig meerdere stortingsmethodes toe te voegen.

De minimale storting bij StockPair bedraagt €250. De eerste storting bepaalt je rekening valuta type. Als je de eerste storting in dollars doet zal je voortaan alleen in dollars kunnen storten, hou hier dus rekening mee. Het is verder verstandig om na het maken van een account je account te authenticeren. Je dient documenten te versturen. Het gaat dan om een identiteitsbewijs met foto, een rijbewijs, paspoort of verblijfsvergunning afgegeven door de overheid. Ook is een bevestiging van het woonadres noodzakelijk. Dit kan met een energierekening (niet ouder dan 6 maanden). Dit moet verifiëren of de klant fysieke factuuradres in het land van verblijf is.  Als laatst stuur je nog een kopie van beide zijden van je credit card waarmee de stortingen zullen worden gemaakt. Haal om veiligheidsredenen altijd de eerste 12 cijfers en de CVC door. StockPair hoeft alleen de laatste 4 cijfers te zien, maar zorg er wel voor dat de handtekening duidelijk zichtbaar is.

Als je geld wilt opnemen vanuit je account op StockPair kan dat met een minimale bedrag van 20 euro. StockPair zal zijn uiterste best doen om geldopnames snel te verwerken. Meestal duurt dit 2 tot 7 werkdagen vanaf het moment dat de tegoeden worden overgeboekt naar de rekening.

Algemene Indruk

Over het algemeen kunnen we zeggen dat StockPair een goede broker is en qua innovatie voorop loopt met ontwikkelingen. Deze broker biedt dus niet alleen de bekende binaire opties beleggen met verlooptijd. Je kunt dus ook binair beleggen zonder verlooptijd, maar ook binair beleggen door aan te geven welke van de 2 bedrijven in een bepaalde tijdsperiode beter zal presteren dan het andere bedrijf. Deze vorm van beleggen zien we niet voorkomen bij andere brokers en zien we dan ook als een pluspunt. Het platform is verder overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Het is wel jammer dat er weinig videomateriaal beschikbaar is in het leercentrum. Veel kennis kun je dus opnemen door lange stukken tekst door te lezen. Voor contact met de broker kun je overigens ook gebruik maken van de live chat. Je kunt ook gewoon door middel van een mail contact opnemen.

stockpair 1

Visit Broker