Ubinary Review

Ubinary
Afhankelijk van accounttype
Visit Broker

Overview

Ubinary is één van de kleinere brokers wanneer het aankomt op handelen in binaire opties. Dat betekent niet dat het geen interessante aanbieder zou zijn, want met de vijf verschillende… more

Read Full Review

Details

Broker Ubinary
Website URL
Support Number +44.203.608.1229
Bonus Afhankelijk van accounttype
Free Demo Account No
Deposit Methods Neteller, Mastercard, Neteller, BankTransfer
US Traders Allowed No
Overall Score 7

Full Review

Ubinary is één van de kleinere brokers wanneer het aankomt op handelen in binaire opties. Dat betekent niet dat het geen interessante aanbieder zou zijn, want met de vijf verschillende accounttypes en de verschillende mogelijkheden om in te zetten op een optie kan het zeker interessant zijn voor u. Ubinary biedt onder andere de OptionBuilder aan, en een ‘Buy me time’ of ‘Buy me out’ functie. Hoe werken deze functies en hoe interessant is Ubinary als aanbieder voor binaire optiehandelaren?

Vijf soorten accounts bij Ubinary

Wanneer u een account wilt openen bij Ubinary, dan kunt u kiezen u vijf types voor uw account, met alle vijf een redelijk betaalbare storting. De twee kleinste accounts eisen een storting van $20, maar hebben weinig voordelen voor een handelaar. Een normaal account heeft u al bij een storting van $40, een gouden account krijgt u bij een storting van $150 en met $250 heeft u een platina account met alle mogelijke privileges. Dit bedrag komt overeen met de minimale eerste storting bij andere brokers, waar u geen privileges krijgt. Dat kan voor een gemiddelde handelaar zeker interessant zijn dus. Zeker wanneer u kijkt naar de mogelijkheden hier.

Ubinary biedt namelijk de OptionBuiler aan, met twee extra mogelijkheden. Met de ‘Buy me time’ functie kunt u de looptijd verlengen wanneer u denkt dat de optie geen winst zal gaan maken. Staat de optie al op winst, maar vermoedt u dat dit niet lang het geval zal zijn, dan kunt u de optie vervroegd sluiten met ‘Buy me out.’ Beide kunnen interessant zijn, maar het blijft natuurlijk speculeren.

Geld storten en ondersteuning bij Ubinary

U kunt geld storten bij Ubinary door gebruik te maken van Neteller, Visa en Mastercard. U kunt een bonus accepteren, afhankelijk van welk account u gekozen hebt. Het soort account is ook bepalend voor de pay-out bij winst. Het kleinste account geeft u 70% return, het grootste account geeft u 95% in return bij winst. De support is zes dagen 24 uur lang geopend via de live chat. U kunt uiteraard ook gewoon een mail sturen, of een telefoontje plegen wanneer u direct iemand aan de lijn wilt hebben die u direct verder kan helpen. Daarmee is Ubinary zeker een interessante aanbieder voor de meeste handelaren, want de lage eisen en de extra mogelijkheden sluiten perfect bij elkaar aan voor de meeste handelaren.

Visit Broker