Review

Overview

Zoomtrader is één van de bekendere brokers in Nederland. Dat is redelijk opvallend, want de Nederlandse versie van de website is moeilijk te lezen. De meeste Nederlandse handelaren gebruiken daarom… more

Read Full Review

Details

Broker
Website URL
Support Number +31-70-5690590
Free Demo Account No
Deposit Methods iDeal, Visa, Mastercard, AstroPay
US Traders Allowed No
Overall Score 6.8

Full Review

Zoomtrader is één van de bekendere brokers in Nederland. Dat is redelijk opvallend, want de Nederlandse versie van de website is moeilijk te lezen. De meeste Nederlandse handelaren gebruiken daarom de Engelstalige variant van de website. Waarom is deze aanbieder zo interessant dat er langs de scheve vertaling heen gekeken wordt? Zijn het de bonussen bij Zoomtrader, of is de handel in binaire opties hier makkelijker dan elders?

Binaire opties handelen bij Zoomtrader

Zoomtrader is CySec gereguleerd en heeft de website goed beveiligd. Handelen bij Zoomtrader is dus veilig, maar het is vooral eenvoudig. Er zijn verschillende manieren om een optie aan te kopen op grondstoffen, indices, valuta of aandelen. Zo kunt u hier handelen in de standaard digitale opties (gaat de koers omhoog of omlaag), de Touch opties, de One Touch opties, de Range opties en uiteraard de turbo opties die stuk voor stuk een kortere looptijd hebben, zodat de spanning intens maar kort is. De website is gemakkelijk te bedienen en vereist vrij weinig voorkennis van de handel in binaire opties: Er staat veel informatie op de website en daarnaast zijn er videocursussen beschikbaar, zodat u ook direct kunt zien hoe alles precies werkt.

Ondersteuning en premium bonus pakket

Bij Zoomtrader kunt u de support op meerdere manieren benaderen. U kunt de live chat of e-mail gebruiken, maar wanneer u liever gewoon iemand aan de telefoon heeft, dan is dat hier ook mogelijk. De support is vriendelijk en behulpzaam en helpt u altijd weer op weg. Bent u van plan om veel te gaan handelen, dan is Zoomtrader een goede keuze. U krijgt namelijk een gratis premium pakket wanneer u $5000 ingezet heeft en dat is een leuke bonus op de achtergrond. Voor een beginnende handelaar is dit overigens niet haalbaar. De stortingsbonus is al beschikbaar vanaf een storting van $200 dollar en hoeft slechts 15 keer ingezet te worden voordat u deze over kunt maken naar uw bankrekening.

Stortingen en mobiel handelen

U kunt gemakkelijk geld storten bij Zoomtrader. Speciaal voor de Nederlandse klanten is iDeal toegevoegd aan de stortingsmogelijkheden. Ook Visa, creditcards en bankoverschrijvingen zijn gewoon mogelijk. Bent u veel onderweg en heeft u een manier nodig om onderweg te handelen, dan kunt u de Zoomtrader app vinden in Google Play en de App Store, zodat u altijd kunt handelen in binaire opties, waar u ook maar bent.

Visit Broker