Storten en uitbetalen

De meeste mensen beginnen met handelen in binaire opties om winsten te kunnen maken. Dit duurt over het algemeen even, maar een leuke winst aan het einde van de maand is zeker mogelijk wanneer u goed kennis heeft van het handelen in opties. Om echt geld in te kunnen zetten, zal u echter eerst een storting moeten doen bij een broker. Om de winsten op uw rekening te kunnen krijgen, is het nodig dat u een uitbetaling kunt laten doen. Hoe werken deze aspecten van de binaire optiehandel precies en waar moet u nou vooral op letten? Hier vindt u alle informatie over storten en uitbetalen.

Storten bij een broker

Een storting doen bij een broker in binaire opties is erg eenvoudig. U kunt geld storten met een creditcard, maar ook met een online portemonnee zoals Skrill of Neteller. Wanneer u liever gewoon een bankoverschrijving doet, kan dat tegenwoordig veilig en snel dankzij het internetbankieren. Wanneer u een storting doet via een online betalingsmethode, zal het geld snel op uw account bijgeschreven worden. U kunt er vaak voor kiezen om een bonus te accepteren op uw eerste storting, maar let u vooral op de voorwaarden zodat u niet tegen verrassingen aanloopt.

storten bij een broker

Uitbetalen bij binaire opties

Het uitbetalen heeft wat meer haken en ogen en dat komt vooral door de wettelijke verplichtingen die de broker heeft richting de klant en overheid. Wanneer u regelmatige winsten behaald heeft, zal u het geld in handen willen hebben. Daarvoor zal u eerst het één en ander moeten doen. Heeft u een bonus geaccepteerd in het verleden, kijkt u dan eerst even of u aan de voorwaarden voldaan hebt. Is dat niet het geval, dan kunt u geen uitbetaling laten doen. U kunt ook geen uitbetaling aanvragen wanneer de broker niet in het bezit is van een kopie van uw paspoort en bewijs van adres. Dit zijn de wettelijke verplichtingen: Om fraude en witwassen van geld tegen te gaan, moet de broker deze papieren hebben om tot uitbetaling over te kunnen gaan. Dat is goed om in de gaten te houden, want veel mensen klagen over het niet krijgen van hun geld, terwijl zij zelf niet aan de eisen voldaan hebben, die duidelijk vermeld staan op de websites en de vele informatieve websites die informatie geven over de handel in binaire opties.