Voordelen van binaire opties t.o.v. aandelen

Leer de voordelen kennen van handelen in binaire opties
Binaire Opties zijn over het algemeen eenvoudiger om te verhandelen omdat ze slechts een historisch gevoel van richting over de koersbeweging vereisen, terwijl traditionele opties een zeer precies gevoel van richting én de omvang van de koersbeweging vereisen. Binaire Opties hebben naar verhouding daarmee een gecontroleerd risico; risico en beloning zijn vooraf bepaald op het moment dat de overeenkomst wordt gesloten tussen de handelaar (u) en het handelsplatform. Voordelen van binaire opties zijn ook meer dan traditioneel beleggen. Traditionele opties hebben geen gedefinieerde grenzen tussen risico en rendement en dus kunnen de winsten of verliezen onbeperkt zijn, wat traditionele opties dus gevaarlijker maakt.

voordelen van binaire opties

Waarom binaire opties verkiezen boven traditionele opties en aandelen
Binaire Opties bieden bijna alle trading en hedging strategieën die mogelijk zijn, terwijl de handel in traditionele opties dat niet biedt. Zowel fundamentele als technische analyse strategieën kunnen bij binaire opties worden gebruikt om de nauwkeurigheid van de voorspelling over de koersbeweging te verhogen.
In tegenstelling tot een traditionele optie, is de uitbetaling van het bedrag niet evenredig aan het bedrag waarmee de optie eindigt. Zolang een binaire optie zich in-the-money vestigt ontvangt de winnaar de vast uitbetalingsbedrag. Binaire Opties bieden daarnaast contracten met een korte termijn duur. Sommige makelaars bieden contracten met afsluittijden van slechts dertig seconden. Dit geeft de handelaar een groot aantal investeringsmogelijkheden en tegelijkertijd de flexibiliteit als markten snel veranderen in de tijd.

Daarnaast is het traditionele beleggen ook veel duurder voor de meeste beleggers die niet over kapitaal beschikken. Met binaire opties kan je al beginnen als je 10 euro stort. Mocht je elke binaire optie positief sluiten kun je binnen een uur 1000% rendement behalen, wat dus neerkomt dat je van 10 euro binnen enkele minuten 100 euro kunt maken.  Dat zijn wel mooie voordelen van binaire opties. Mocht je toch meer op de lange termijn willen beleggen maar heb je weinig startkapitaal? Probeer dan CFD beleggen. Dit is hetzelfde als binaire opties speculeren over de koersprijs maar de positie die je opent heeft geen verlooptijd. Je kan op elk moment sluiten wanneer jij wilt. Hierdoor heb je meer controle over je winsten. Kijk op Forexfox voor meer informatie over CFD handelen.

Je raakt overigens niet meer kwijt dan je inzet op een binaire optie. In de schulden kun je dus niet raken.